Google počítadlo zobrazení stránek:

18.10.2018 Duel
Josef Středula - předseda Českomoravské konfederace odborových svazů
Tento Duel byl snůška ekonomické demagogie. A mrzí mě, že Soukup proti takové demagogii ostřeji nevystupoval. 
- tlakem na zaměstnavatele aby zvyšoval mzdy se opravdu nezvýší inovace, ale spíše vede k propouštění. Mzdy se přirozeně zvyšují jen tím, že se docílí nízká nezaměstnanost a firmy se o zaměstnance přetahují. Pokud je nízká nezaměstnanost jako dnes, tak mzdy rostou sami od sebe.
Občas tam padl názor s kterým by se možná dalo souhlasit, ale vždy byl přebitý ekonomickým nesmyslem. Například že přidaná hodnota se tvoří v zahraničí. Že existuje zřetězení odběratelů. A pak pan Středula řekne, že je třeba přidávat tam kde je na tom firma dobře. Pan Středula je asi ekonomický jasnovidec, který vidí do kalkulací mateřských firem a dokáže zjistit jaká je přidaná hodnota produktů dceřiných firem. Na řádění pana Středuly by tedy nejvíc tratili jen úspěšné české firmy s průhledným vlastníkem. Ostatní firmy by byly v pohodě. Pan Středula je také zastánce EU a proto chápe, že jediné co mohl Babiš udělat, je setkat se s nadnárodními giganty a požádat je aby danili v ČR. To je fakt debil.
A se Soukupem se cítí jako demokrat, přesto nechápe jak někdo může kandidovat do EP nebo do Senátu když ho chce zrušit. Lidé kteří kandidují do EP i do senátu demokraticky reprezentují své voliče, kteří zrušení požadují. A tito lidé by tam měli mít demokratické zastoupení také.


20.12.2018 Duel JS
Ondráček (ANO) - nezáživné,
Nejvíc mě ale nasralo, když Soukup přirovnává Babiše k Orbánovi. Nebo k politikům nové gererace.
Taková drzost.
Proč Soukup nepřipomněl, že poslanci ANO hlasovali pro potrestání Maďarska?
Proč Soukup nezveřejnil toto hlasování? A proč Soukup přirovnává Babiše k vlastenci Orbánovi?
A on je Babiš nějaký nový protestní politik?

27.9.2018 Duel 
Faltýnek (Hnutí ANO)

20.9.2018 Duel
Hámáček - celkem nezáživné. Díval jsem se na kousek, kde se probíraly podivné okolnosti při výběru firmy vybírající mýto. Hamáček odpověděl v tom smyslu: "za to já nemůžu, za to může ministr dopravy (ANO)". Má pravdu, ale když je ve vládě s Babišem, tak má snad spoluzodpovědnost.

6.9.2018 Duel JS
Tomio  Okamura
Okamura skvěle vysvětluje, že hnutí ANO je opět tradiční stranou napojenou na veřejné penězovody. A také proč ho A.Babiš odmítl.
Proč je potřeba přijmout referendum.
Stejně tak vysvětluje, že A.Babiš se v ČR prezentuje jako někdo kdo je proti migraci, ale zároveň hlasuje spolu s EU na podporu migrace. Nechce přijít o dotační evropské penězovody.

30.8.2018 Duel Jaromíra Soukupa
Andrej Babiš
Soukup je často v konfliktu s Babišem. Pouze na konci pořadu si notují v tématu státní podpory obcím na stavbu bytů.   Na začátku je téma rok 1968.
A tady jako odpůrce Babiše, musím říci, že Babiš má co se týče pohledu na rok 1968 pravdu. Dubček a celá tehdejší reprezentace byli sice proreformní komunisté, ale postavit se intervenci hrdinně na odpor by byla hloupost. Rusko mělo silnou armádu, kterou porazilo nacistické Německo.


Babiš - Tady musím přiznat, že si Soukup s Babišem až nechutně notoval. Na druhou stranu je třeba uznat, že je to díky lumpárnám předchozích v uvozovkách "pravicových" i levicových vlád. A na té debatě je vidět, že za zrozením Babiše můžou lidé jako Kalousek, Topolánek, Sobotka, Gross a další.  
Nicméně Soukup se tak nějak pozapomněl Babiše zeptat třeba na, na státní dotace do Agrofertu, na biopaliva, jak zázračně zbohatl od vstupu do vlády, na likvidaci konkurenčních firem finančním úřadem a pod.viz rubrika ANO na mém blogu. Samozřejmě chápu, že kdyby Babiše příliš kritizoval, tak by ho mohl Finanční úřad  také zakleknout. Ale tato debata byla až moc přes čáru.
Vždyť i  ta ČT kterou Soukup kritizuje tu byla celé jedno volební období kdy vládl Babiš. Kauzy Nikulin, Kapsch, atd., tu byly i za Babišovo vlády.
Ačkoliv jsem pravicově orientovaný člověk, tak jsem rád za Soukupa, protože klíčem k tomu aby vládla pravice není v tom, že se budou lumpárny zametat pod koberec. Nicméně je třeba Soukupovi připomenout, že některé ty kauzy o kterých informuje tu byly i díky vládě Babiše a odpovědnost nelze házet jen na jeho podřízené.


7.6.2018 Duel s Okamurou
Montovny - Okamura kritizuje investiční pobídky českých vlád za daně českých občanů pro firmy, které se nezavazují zaměstnávat občany ČR. A tak v postavených montovnách pracuje levná pracovní síla z Ukrajiny, Bulharska,....
První tři dny nemocenské - Okamura chce aby byly první dny nemocenské propláceny, ale na rozdíl od vlády nechce aby to platili živnostníci, ale měl by to platit stát.
EET - Okamura je proti EET - chce to jako v Německu - paušální daň, živnostníků si velmi váží
Služební zákon - jediná SPD hlasovala před 4 lety proti služebnímu zákonu. - Okamura již dříve jako jediný upozorňoval na to, že ten zákon je napsaný tak aby se ve státní správě zabetonovali exponenti ČSSD a KDU. (např. generální ředitel České pošty byl dosazen ČSSD, šéf českých lesů) SPD je proti politickým trafikám

10.5.2018 Duel s Okamurou




Infografika - Infografika - STBáci, komunisti, šíbři..

Mezinárodní konflikty (co vám TV neukáže):

Anti-Babiš: 
  • Babiš a jeho hnutí ANO
  • EET - chce ho dle průzkumu jen 14% lidí. 74% lidí odmítá referendum = Lidé jsou sami proti sobě.

  • Anti-lepšolidé, Anti-pražská kavárna, Anti-"demoblok" : 
    Kauzy Jaromíra Soukupa
      - starší kauzy. Již neeaktualizuji. Informační hodnota poklesla
    Cenzura a politická korektnost - zákony
      - pravdivé informace jsou ze zákona trestány
    Cenzura na sociálních sítích
      - ve virtuálním prostoru by měly platit stejné zákony
    Česká televize
      - lži a propaganda České televize z našich poplatků
    Názor na referendum
      - jsou lidé v ČR hloupější než lidé v Švýcarsku?
    Pracovní tábor v Letech u Písku
      - český koncentrák ...
    1946 1948 1968 1989 - trochu nekorektně...
    Kauza maršála Koněva - fakta pro vyvážení extrémních názorů...
    Koncentrační tábor Holýšov, Sudety

    Anti-Islám:
    Anti-EU: 
    Ostatní zajímavá témata:


    Žádné komentáře:

    Okomentovat

    Aktualizováno

    Ukrajina