Google počítadlo zobrazení stránek:

 

 

Zopakování co se stalo na Ukrajině: 1/ Volby před europučem Majdan byly čestné a spravedlivé dle pozorovatelů EU. Vyhrál proruský prezident a proruské strany. 2/ 2014 europuč Majdan - k moci se dostala nedemokraticky proevropská menšina, která poslala tanky na vítěze voleb, který se v Donbasu nechtěl vzdát. EU vítěze demokratických voleb pojmenovala separatisty. Na pomoc hájit svou svobodu a demokracii si lidé z Donbasu přivolali Rusko. Výsledek politiky Evropské Unie v roce 2014: 21 tisíc mrtvých včetně 200 dětí dle UNHCR. Volby před europučem byly čestné a spravedlivé dle pozorovatelů EU. Protestovali jste v roce 2014 proti ukrajinské agresi ? Ještě zdůrazňuji, že podle oficiálních statistik Kyjeva padlo v roce 2014, kdy europučistická vláda poslala tanky na vítěze voleb v Donbase, víc lidí než zatím v tomto roce 2022. Protestovali jste? 2/ Po nedemokratickém europuči se dostaly k moci nacionalisté uctívající Banderu a nastaly lynče rusky mluvícího obyvatelstva. Nejznámější je lynč v Oděse, kde státní úřady a policie asistovaly agresorům. Výsledkem bylo mnoho mrtvých a raněných. Videa na youtube. Vláda se proti lynčům nepostavila a za odměnu dostala pomoc od Evropské Unie. 3/ Parlament schválil zákaz rodného jazyka lidí v Donbasu a na Krymu. 4/ Pro Krym, který založila ruská carevna Kateřina Veliká, a který daroval bolševik Ukrajině v roce 1954 bez toho. aby se rusky mluvících obyvatel Krymu někdo ptal, si přišlo Rusko. Evropa proti něčemu tak logickému protestovala. 5/ Ukrajinu ovládali oligarchové. Nejznámější byl Kolomojskij, který na Ukrajině vlastnil všechny doly, železárny, televizní stanice i soukromou armádu tolerovanou státem a dalších 150 společností. Na Ukrajině vznikaly polovojenské oddíly, soukromá výcviková centra, tajné pevnosti kde se nehledělo na lidská práva. 6/ Ukrajina nechtěla 8 let uznat Krym ani Donbas. Což byl vzkaz Rusku, budeme zbrojit a až nás NATO vyzbrojí, tak si tato ruskojazyčná území vezmeme zpět silou. 7/ Osm let Ukrajina ostřelovala, dle JCCC, Donětsk. Nikdo to nechtěl řešit, ani EU, která byla na straně Ukrajiny. Osm let to Putin požadoval vyřešit, EU a západ byl proti spravedlivému řešení. Co měl Putin dělat ? Dívat se jak, na to že jeho krajany v Donbasu a vvítěze voleb na Ukrajině nikdo neuzná, nikdo s nimi nechce obchodovat. A pořád je ostřelují. A čekat až Ukrajina bude v NATO a bude mít dost síly si ruskojazyčná území zabrat silou ? Jenom bojovat na východě nemohl, bez zničení ekonomiky země, napadení hlavního města, se válka vyhrát nedá. Je to drsné, ale je to tak. Zdroje k tvrzení: https://en.wikipedia.org/wiki/2012_Ukrainian_parliamentary_election https://eurozpravy.cz/zahranicni/evropa/87980-kyjev-pritvzuje-parlament-zrusil-jazykovy-zakon-hrozi-protesty-mensin/ https://en.wikipedia.org/wiki/Crimea https://www.youtube.com/watch?v=QxcB0PI4ZLg

*****
Jestli pak víte, že Brežněv byl Ukrajinec?
A že z politbyra pro okupaci hlasovali jen Ukrajinci, Bělorusové a jeden Gruzínec. Žádný Rus pro naší okupaci nehlasoval.
A přijel k nám první ukrajinský pluk a spřátelené armády Polska, východního Německa a Maďarska










My jsme sudetským Němcům
- zakazovali rodný jazyk?
- odepřeli právo volit ?
- zakazovali obchodovat s Německem ?
- Lynčovali jsme je jako rusky mluvící obyvatelstvo v Oděse
Myslím že nic z toho. Kdyby se stejně chovali i Ukrajinci, tak by to bylo v pohodě a Rusko by nemělo důvod zasahovat.
Vyhnali jsme je z území kde žili z důvodů že nás Německo napadlo

Zajímavé je, že jste v roce 2014, kdy ukrajinští europučisté poslali tanky na vítěze voleb(vítěze dle pozorovatelů EU), na Donbas neprotestoval. Zemřelo tam dle UHNCR 200 dětí .
🇪🇺👎👎👎👎
To byly proruské, děti, to vám nevadilo, že ❓


Když vidím hodinový průvod na youtube obyvatel Kyjeva s pochodněmi, tak jak to dělali nacisté, na oslavu Bandery, který vyvraždil 100 000 židů včetně Čechů v západní Volyni, tak mám podobný obrázek.
Oslavovat člověka, který je sériovým vrahem min. 100 milionu lidí není nic jiného než náckovství.
****
Nic takového se v Rusku neděje. Nikdo tam s pochodněmi nechodí a většinová populace kromě nějakých extrémních komunistů, neoslavuje Stalina a Stalinistické čistky, které vaší fotografií čtenářům hned ze začátku podsouváte.
****
Chtít mírově rozdělit Ukrajinu na dvě části dle volebních výsledků, tak jako Česko a Slovensko není nic náckovského. Naopak byl by to rozumný krok. Ale Ukrajinci chtějí bojovat. A i 8 let jim nestačí na to aby z hlavy vypustili rusky mluvící Krym, Donětsko a Luhansko. Územní zisky jsou pro ně důležité jako pro Hitlera.



Infografika - Infografika - STBáci, komunisti, šíbři..

Mezinárodní konflikty (co vám TV neukáže):

Anti-Babiš: 
  • Babiš a jeho hnutí ANO
  • EET - chce ho dle průzkumu jen 14% lidí. 74% lidí odmítá referendum = Lidé jsou sami proti sobě.

  • Anti-lepšolidé, Anti-pražská kavárna, Anti-"demoblok" : 
    Kauzy Jaromíra Soukupa
      - starší kauzy. Již neeaktualizuji. Informační hodnota poklesla
    Cenzura a politická korektnost - zákony
      - pravdivé informace jsou ze zákona trestány
    Cenzura na sociálních sítích
      - ve virtuálním prostoru by měly platit stejné zákony
    Česká televize
      - lži a propaganda České televize z našich poplatků
    Názor na referendum
      - jsou lidé v ČR hloupější než lidé v Švýcarsku?
    Pracovní tábor v Letech u Písku
      - český koncentrák ...
    1946 1948 1968 1989 - trochu nekorektně...
    Kauza maršála Koněva - fakta pro vyvážení extrémních názorů...
    Koncentrační tábor Holýšov, Sudety

    Anti-Islám:
    Anti-EU: 
    Ostatní zajímavá témata:


    Žádné komentáře:

    Okomentovat

    Aktualizováno

    Ukrajina