Google počítadlo zobrazení stránek:

Kellner, Kočárník, J.Tošovský
Kellner spolu se Štěpánem Popovičem (clenem ÚV KSČ a elitním agentem komunistické StB) vytunelovali Sklo Union a Vinkler který do PPF přidal kapitál z padělaných směnek (co na tom že pak seděl, ale účel to splnilo) z takto nakradených peněz založili PPF a koupili od státu minoritní podíl v České Pojišťovně.

Díky dobrým kontaktům s Kočárníkem také bývalým členem KSČ toho času Ministrem Financí (nyní v dozorčí radě krachujících ČSA) a Tošovským šéfem ČNB, již víme že i tajným agentem KGB (mimo jiné člověkem který bez voleb se ujal moci místo chuntou sesazeného Klause) dostali i přes minoritní podíl možnost ČPoj za stát spravovat.

A po té v očích investorů snížili její hodnotu a akcie. Na které si pak snadno půjčili od spřátelených mafiánů z Kypru, kteří dopředu věděli jaká je hodnota ČPoj. A část peněz dostal z kuponových knížek které mu lidé svěřili.

Takže Kellner mohl celou ČPoj splatit během několika měsíců z jejích výnosů. Kočárník pak za tu "službu" dostal místo v Čpoj.

Samozřejmě Kočárníka nikdo za to nemohl odsoudit, protože se neví jestli stát připravil o miliardy cíleně nebo z jeho hlouposti.

A pučista Tošovský byl svého času nejoblíbenější úředník(nyní víme že bývalý agent KGB) v Čechách díky své "nestrannosti" .

Tošovský díky svému svému postu(zákonném bankovním dozoru) v ČNB nechal rozkrást skoro všechny banky. A pak díky nedůvěře zahraničních investorů z převratu bez voleb, alá banánová republika, šly úrokové sazby drasticky nahoru aby se v ČR nějaké peníze ještě udržely, zlikvidovalo mnoho českých podniků.

Za odměnu se pak mohl vrátit Kočárník zpět do ČNB a tam to ještě více pojjjebal tím že pružně nesnižoval úrokové sazby a dokonce tu byla asi měsíc deflace. Byl pak opět v za svou činnost odměněn trafikou v dozorčí radě Českých Aerolinií, které za jeho působení vykázaly ztrátu 2mld.

Zdroje ze kterých jsem čerpal: Transparecy International, Pravý blok, České tunely., Idnes, Idnes - Od kupónů k české pojišťovně, Idnes - Tošovský STB,Idnes - J.Tošovský KGB, Denník politika - Životopis p.Kočárníka-tisíce firem v ČR a on jako na potvoru dostane fleka v PPF, Kočárník - ČSA

Poznámka: Jen aby bylo jasno, tímto článkem nechci kritizovat pana Kellnera. Byl by hloupý, kdyby se příležitosti nechopil. Kritizuji ale osoby co spravovali státní majetek, měli ho chránit a systém, který toto umožnil.

Infografika - Infografika - STBáci, komunisti, šíbři..

Mezinárodní konflikty (co vám TV neukáže):

Anti-Babiš: 
  • Babiš a jeho hnutí ANO
  • EET - chce ho dle průzkumu jen 14% lidí. 74% lidí odmítá referendum = Lidé jsou sami proti sobě.

  • Anti-lepšolidé, Anti-pražská kavárna, Anti-"demoblok" : 
    Kauzy Jaromíra Soukupa
      - starší kauzy. Již neeaktualizuji. Informační hodnota poklesla
    Cenzura a politická korektnost - zákony
      - pravdivé informace jsou ze zákona trestány
    Cenzura na sociálních sítích
      - ve virtuálním prostoru by měly platit stejné zákony
    Česká televize
      - lži a propaganda České televize z našich poplatků
    Názor na referendum
      - jsou lidé v ČR hloupější než lidé v Švýcarsku?
    Pracovní tábor v Letech u Písku
      - český koncentrák ...
    1946 1948 1968 1989 - trochu nekorektně...
    Kauza maršála Koněva - fakta pro vyvážení extrémních názorů...
    Koncentrační tábor Holýšov, Sudety

    Anti-Islám:
    Anti-EU: 
    Ostatní zajímavá témata:


    Žádné komentáře:

    Okomentovat

    Aktualizováno

    Ukrajina