Google počítadlo zobrazení stránek:

Takže odzdrojovaná fakta o Covid-19(odkazy na zdroje níže) :

1/ Nakažených očkovaných v mém věku je 2,3 krát víc než neočkovaných na 100tisíc obyvatel = očkovaní 2,3 krát víc roznáší nemoc a způsobují, že další lidé na JIP mají COVID i když by ho tam mít nemuseli kdyby nebylo tolik naočkovaných od kterých s větší pravděpodobností COVID chytili. (zdroj níže)

2/ Očkovaní mají stejnou virovou nálož jako neočkovaní. (zdroj níže)

3/ Z těch kteří končí na JIP je 1/3 očkovaných pacientů a 2/3 neočkovaných. Na JIP s Covidem, většinou jako sekundárním onemocněním, končí lidé hlavně díky nákaze od očkovaných nemocných kterých je 2,3 krát víc než neočkovaných. (zdroj níže)

4/ Dle šéfa ÚZIS nepřišla naprostá většina pacientů na JIP kvůli COVIDU, ale kvůli jinému závažnému onemocnění, přičemž na COVID se přišlo jen povinným vstupním testováním. (zdroj níže)

5/ Bezprostředně po očkování zemřelo v USA, dle federální databáze nežádoucích účinků přes 16000 lidí. V EU dle databáze zemřelo 25000 lidí. To jsou lidé, kteří již v TV nepromluví. (zdroj níže)

6/ Někteří lidé, ženy i muži mají různé neurologické progresivní choroby. Jakýkoliv stres, včetně toho buněčného, který bezesporu očkování v nežádoucích účincích příbalového letáku způsobuje, i třeba chřipka, u těchto lidí vyvolává nevratnou progresi onemocnění, např. ochrnutí, vyšší invaliditu. Neexistuje žádná studie, která by se tím zabývala. Lidé nikomu nedokáží. že za progresi může očkování. Lékaři alibisticky řeknou že za to může toto neurologické onemocnění. Běžně však 
na spuštění progrese onemocněn stačí jen např.chřipka, bolest hlavy, kterou očkování způsobuje. Ti lidé kteří o povinném očkování rozhodují a souhlasí s ním z těchto nemocných žen a mužů dělají tiše mrzáky nebo je vystavují velkému ponížení, protože ti lidé o svém onemocnění nechtějí hovořit a zároveň odpírají očkování. (zdroj níže)

Tak vůbec nechápu vládu ani loajální odborníky, kteří jsou nyní u koryta. Chtějí abych se zařadil do skupiny, která nemoc roznáší prokazatelně víc a zároveň jim jde o moje dobro. Tak já je prosím, aby starost o moje zdraví nechaly na mě. Navíc platím ze své mzdy do zdravotního pojištění. Už naši zemi zadlužili až až různými lockdowny, testováním. A zvyšovaly smrtnost nařízením nosit roušky/respirátory a dýchat do plic své vlastní viriony covidu v případě nakažení. 2x víc oproti Švédsku, kde se roušky nenosily. Už toho prosím nechte !!!

Zdroje na všechna tvrzení:


1/ Britské ministerstvo zdravotnictví: https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf


https://imgur.com/a/X8xLsXq
https://giphy.com/gifs/bPfKjVTg2JnEMD8PBT

2/ https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ockovani-s-deltou-v-sobe-nemaji-mene-viru-zjistili-britsti-vedci-172632
https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/studie-ockovani-nemelo-na-virovou-naloz-vliv-40367830
https://www.ucdavis.edu/health/covid-19/news/viral-loads-similar-between-vaccinated-and-unvaccinated-people

3/ https://cnn.iprima.cz/temer-tretinu-pacientu-hospitalizovanych-s-covidem-tvori-plne-ockovani-35718

4/ https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koronavirus-pocet-nakazenych-pripady-hospitalizace-ockovani.A210830_122038_domaci_misl

5/ 
Online databáze nežádoucích VAERS v USA:

Po vakcíně na COVID-19 zemřelo bezprostředně 16766 lidí. Všechny jednotlivé případy jsou popsány v online státní databázi nežádoucích účinků v USA zde:

https://www.medalerts.org/vaersdb/findfield.php?EVENTS=on&PAGENO=8&PERPAGE=10&ESORT=&REVERSESORT=&VAX=(COVID19)&VAXTYPES=(COVID-19)&DIED=Yes

V Evropské unii zemřelo bezprostředně po vakcinaci 27247 lidí. 2,5 milionu lidí v EU má po vakcinaci trvalé následky.


6/ Severe Multiple Sclerosis Relapse After COVID-19 Vaccination: A Case Report
https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fneur.2021.721502/full



 https://imgur.com/a/X8xLsXq




https://onemocneni-aktualne.mzcr.cz/covid-19

https://imgur.com/a/vWmXv63




Kde v USA musí nosit respirátory a kde platí jaké nařízení:









https://gph.is/g/amMk9mj










Koronavirové linky




Infografika - Infografika - STBáci, komunisti, šíbři..

Mezinárodní konflikty (co vám TV neukáže):

Anti-Babiš: 
  • Babiš a jeho hnutí ANO
  • EET - chce ho dle průzkumu jen 14% lidí. 74% lidí odmítá referendum = Lidé jsou sami proti sobě.

  • Anti-lepšolidé, Anti-pražská kavárna, Anti-"demoblok" : 
    Kauzy Jaromíra Soukupa
      - starší kauzy. Již neeaktualizuji. Informační hodnota poklesla
    Cenzura a politická korektnost - zákony
      - pravdivé informace jsou ze zákona trestány
    Cenzura na sociálních sítích
      - ve virtuálním prostoru by měly platit stejné zákony
    Česká televize
      - lži a propaganda České televize z našich poplatků
    Názor na referendum
      - jsou lidé v ČR hloupější než lidé v Švýcarsku?
    Pracovní tábor v Letech u Písku
      - český koncentrák ...
    1946 1948 1968 1989 - trochu nekorektně...
    Kauza maršála Koněva - fakta pro vyvážení extrémních názorů...
    Koncentrační tábor Holýšov, Sudety

    Anti-Islám:
    Anti-EU: 
    Ostatní zajímavá témata:


    16 komentářů:

    1. No hele některý věci máš zajímavý, ale v některých jsi úplně mimo. ČT podporuje Babiše - ty vole, viděl si někdy ten pořad (tuším 168 hodin) s Friedrichovou? A takových je v ČT víc. To nechci vidět, jak by to muselo vypadat, aby ho podle tebe nepodporovali, to by snad museli vyzývat k násilnému převratu, aby si byl spokojen.
      A další a mnohem zásadnější věc - jak si přišel na to, že tu je půl milionu nakažených? Pokud má dejme tomu 40% lidí příznak a je nemocných aktuálně kolem 5 tisíc (z těch 40% co se dali testovat), tak je tu ve skutečnosti určitě kolem 12 tisíc nakažených. Protože ty testované vybírají z rizikových skupin a ne statisticky náhodným výběrem z populace.
      Četl jsem nějaké info (ne přímo studii), že mezi rakouskými zdravotníky byla promořenost 0,5% a v okolí Milána zhruba 14%. I pokud budu hodně velký optimista (ve stylu čím víc nakažených, tím menší smrtnost a méně nebezpečná nákaza), tak v tom z tohohle ohledu "nejlepším" případě tu bylo nakažených 50-100 T lidí.

      OdpovědětVymazat
      Odpovědi
      1. Vybírají se z rizikových skupin? A kdo určí co je riziková skupina? Kdo přijel z Itálie? Ale stopa se již dávno ztratila.
        Nebo to jsou důchodci? Nebo mladí zdravotníci?
        Já to chápu tak, že testovací vzorek se nějak dramaticky nebude lišit od populace. Jen o těch 40% rizikovějších + možná něco navíc. Takže jestli je 5% ve vzorku nemocných. tak 2% je v celé populaci. Tj 200 tisíc. Ale je třeba si uvědomit, že už jsou tak 2-3 vlny nakažených - 2 měsíce. Takže bude promořeno minimálně půl milionu lidí.
        Ale i ten váš odhad 100T - 3 vlny nemocných 300T - pokud to jsou lidé kteří virus snadno chytí, tak jejich promoření může dostat konstantu R pod 1

        Vymazat
      2. U těch testů děláš myslím chybu, testují se JEN lidé s příznaky (musíš mít na test doporučení od lékaře, neudělají to komukoliv), tj. jen cca 2-4% lidí s příznaky a doporučením od lékaře je nakažených Covidem-19, zbytek má rýmu, virózy, chřipku nebo simulují. Plošné testování tuším v Praze a dalších třech oblastech se teprve chystá a výsledky by měli být kolem 27.4. Tam se teprve zjistí promořenost populace.

        Vymazat
      3. Já to vím a nikde neříkám, že je čísla v prvním grafu znamenají počet všech nemocných. Já naopak tipuji čísla o tři řády vyšší.
        Ale z čísel v prvním grafu se dá vyčíst trend. Protože pokud klesá počet nakažených v množině testovaných tak zcela jistě klesá stejně rychle i počet nakažených v celé populaci.

        Vymazat
      4. rozumím ti, jen prosím detailně napiš, podle čeho tipuješ 1000x víc, to moc nechápu, jinak se mi to moc líbí! Dokonce jsi možná zachytil zprávu, co jeden izraelský matematik řekl? To by tomu odpovídalo.
        Jinak chápu, že ty odběry nejsou všude a hodně lidí, i třeba s příznaky, nejede testovat a má ten virus.

        Vymazat
      5. FAKENEWS
        Bohužel to musím o této stránce napsat.
        Ve Švédsku nejsou roušky nařízené - OPRAVDU, roušky ta jsou jenom DOPORUČENÉ.
        A v tom to je, ve slově DOPORUČENÉ.
        Takže ve skutečnosti, se ve Švédsku roušky nosí.

        Vymazat
      6. Ve Švédsku je doporučené roušky NEnosit.

        Vymazat
    2. Já chápu, že si myslíte že ČT bojuje proti Babišovi, protože si to myslí většina lidí. Ale já mám názor přesně opačný.
      Babiš si redaktory ČT kupuje.
      1/ Před volbami ČT cenzurovala dokument "Selský rozum" který sama natočila a ukázala Babiše v jeho plném světle. A po volbách ho odvysílala, ale pouze s ideologickým komentářem mluvčího Agrofertu. Díky tomu Babiš vyhrál.
      2/ Kalousek - co víc si Babiš může přát. Politik který se tváří že je pravicový, ale který levicově zvýšil všechny daně. Viz sekce TOP09. Mez veřejností značně negativní osoba. A ČT ho protěžuje.
      3/ snad jen ten pořad 168, ale možná také ani ne......voličům Babiše opravdu nevadí Čapí hnízdo, jeho syn na Krymu a pod. Naopak chybí pořad, který by lidem vysvětloval nesmyslnost EET a pod. Opravdoví odborníci a ne Nora Fridrichová.

      OdpovědětVymazat
    3. Na celkovém grafu počtu denního poměru nakažených je minimálně od konce března patrné, že se střídají fáze růstu a poklesu, přičemž celkově křivka klesá. Na konci dubna jsme ve fázi růstu, ale pokud poměr začne zase klesat, bude to pokračování předchozího trendu, což by byla skvělá zpráva. I když dál poroste, nemusí to být nutně špatná zpráva. Ale je třeba se ptát, proč roste. A tady nám bohužel data dodaná ministerstvem zdravotnictví a jednotlivými hygienickými stanice nepomáhají, spíše naopak. A bez přesných a kvalitních dat budeme pořád tápat ve tmě a lidi budou spekulovat.
      Je k nevíře, že každá stanice má jinou metodiku zveřejňování dat. Uváději sice kumulativní počet pozitivně testovaných, ale jaký je denní nárůst, se lze dozvědět jen u některých. I žák střední školy umí udělat graf, který ukazuje denní přírůstky absolutně, v procentech apod. Na stránkách ministerstva rozdělení podle krajů nelze vůbec nalézt. Přitom jsou to zajímavé údaje. Tak třeba Moravskoslezský kraj hlásí za poslední dubnový den 25 nových případů, což je čtvrtina všech denních případů v celé republice, ale třeba Zlínský kraj už dva dva dny po sobě nehlásí žádný pozitivní test.
      Přitom by bylo záhodno vědět, jestli jde ve zmíněném Moravskoslezském kraji o nárůst případů ve sledované a předem vytipované komunitě (dobrá zpáva, protože jsme podchytili lokální ohnisko - nemocnice, domov důchodců atd.), nebo o nezjistitelný přenos (špatná zpráva, vir se opět šíří převážně nekontrolovaně). Pokud se tyhle informace sbírají a nezveřejňují, ukazuje to na možnou manipulaci s daty. Jestliže se ale neshromažďují, je to čirý amatérismus. Přitom tahle data jsou momentálně naprosto klíčová pro další vývoj epidemie, uvolňování vládních restkrikcí atd. Při jednotkách až desítkách pozitivních případů denně na jednotlivých hygienických stanicích by neměl být žádný problém tahle životně důležitá data zjistit, zveřejnit a správně interpretovat.

      OdpovědětVymazat
      Odpovědi
      1. Naprosto s vámi souhlasím. Snažit se vyčíst trend z dat které ministerstvo zdravotnictví poskytuje je jako hádat z křišťálové koule.
        Neví se kolik z testů je opakovaných. Mohu jen doufat, že ty opakované testy jsou v čase nějak statisticky rozložené a příliš neovlivňují trend.
        Ani se neví kolik nakažených přišlo ze studie promořenosti (studie na protilátky). Tam je okruh možných nemocných zúžen těmi testy na protilátky - tj. naprosto odlišná statistická skupina. Rychlotesty předvybírají možné nemocné a posílají k opravdovým testům lidi s vyšší pravděpodobností nákazy. Tj. možná to stojí za tím zvýšením.
        Ale prostě nevíme kolik. To jsou citlivá data která vláda nezveřejňuje nebo je vůbec nevede. A která jsou důležitá k lepšímu určení nějakého trendu.

        Vymazat
    4. Studie promořenosti, jak je nastavená, je samozřejmě blbost. Měří jen protilátky IgG a to jsou protilátky, které se vyplavují do krve s postupující infekcí, čili u lidí s příznaky. Takže tahle studie zachytí procento nemocných lidí, kteří nebyli vyšetření na přítomnost koronaviru. Proto to bude procento, dvě, možná i méně. Klíčové jsou ale protilátky třídy IgA, které ukazují na lidi, kteří byli infikovaní, ale díky jejich buněčné imunitě se covid-19 u nich neprojevil. To jsou ti klíčoví bezpříznakoví pacienti, o jejichž počtu se spekuluje. V řadě textů se uvádí, že jsou jimi právě ta procenta lidí, u nichž byly detekovány protilátky IgG. Lidem se pak dramaticky sděluje, že tady vlastně žádná "promořenost" není. Jenže to může být všechno jinak. Profesor epidemiologie Jiří Beran, ředitel Centra očkování a cestovní medicíny, provedl zajímavý test na přítomnost protilátek IgA u 400 lidí před cca měsícem a zjistil, že je mělo 14 %. Vztaženo na 10 milionů obyvatel Česka to znamená, že v té době se s novým typem koronaviru setkalo 1,4 milionů lidí! Naneštěstí tyhle testy vyžadují mnohem více krve než kapky z prstů, jako se to dělá teď. Bohužel jsou i nepoměrně dražší. Nicméně udělat by se měly, protože jen tak nám poskytnou pravděpodobnější obrázek o počtu lidí, kteří se s koronavirem setkali.
      K tomu mám osobní poznámku. V únoru proběhla na místním gymnáziu těsně před jarními prázdninami vlna virózy, takže ve třídách mnohdy zůstávaly jednotky žáků, které neměl pomalu kdo učit. Můj syn měl na konci února příznaky covidu-19 (kašel, zvýšená teplota, bolesti svalů), které rychle odezněly. U nás v rodině už je ale nikdo další neměl. Nabízí se tak provokativní otázka, jestli tady první vlna covidu-19 neproběhla skrytě už mnohem dříve?

      OdpovědětVymazat
    5. No mejls jim asi poradit. Konecne tomu nekdo rozumi;-)

      OdpovědětVymazat
    6. Bod 3:

      Průměrný věk u očkovaných na JIP je 75 let. Ve věkové kategorii nad 65 let je 85% naočkovaných a 15% neočkovaných. Když tedy naočkovaní tvoří jednu třetinu ze všech na JIP, tak to znamená, že neočkovaný má mnohem vyšší pravděpodobnost, že skončí na JIP, než očkovaný.

      Když máte skupinu 1000 lidí, tak 850 má očkování, 150 nemá očkování. Z celých těch 1000 bude 10 na JIP a to 3 z těch 850 a 6 z těch 150! Tedy očkování už jen tímto poměrem snižuje pravděpodobnost, že nakažený skončí na JIP o 90%!

      Jenže v praxi neočkovaní na JIP jsou pod 60 let průměrně a očkovaní 75 let průměrně. Normálně je pravděpodobnost, že člověk skončí na JIP ve věku 60 let mnohokrát nižší, než u lidí ve věku 75 let. Očkování to očkování ale tak dobře chrání, že dokáže otočit dokonce i tento poměr.

      = Očkování funguje a dělá obří rozdíl.

      OdpovědětVymazat
      Odpovědi
      1. Zase, jako každý očkovací maniak na diskusi mi podsouváte věci o kterých není sporu.
        Že očkování chrání důchodce po několik měsíců, tak tady není žádný spor.

        Důležité je zastavit epidemii, aby se virus nešířil
        A očkování právě způsobuje, že se virus šíří.
        Dle tabulky výše v mé věkové kategorii 2,3 krát. To jsou údaje z UK. Údaje v ČR jsou falešné, protože ve firmách se testují pouze neočkovaní, do bazénu, do fitnes, možná už i do hospody neočkované bez testu nepustí, ale očkované ano.
        Proti šíření způsobené očkováním působí promoření, které je masivní. Ale díky velké proočkovanosti tu máme další vlnu.
        Takže ať se očkuje kdo chce a kdo je ohrožený, ale ať nikdo nenutí ani nepřímo očkovat ty, kteří si to nepřejí. Společnosti to ničemu neprospěje.

        Vymazat

    Aktualizováno

    Ukrajina