Google počítadlo zobrazení stránek:

Politické programy

- Jestli se vám článek líbí tak klikněte na Like. (tento článek se možná bude líbit málokomu :) )

TOP09 

Prezentujeme se jako pravicová strana pro horních 9% lidí. Naše skutky vás o tom jistě přesvědčí. Výživný byl rok 2013:
  • zvýšili jsme daň z převodu nemovitostí
  • zvýšili jsme DPH
  • zavedli jsme solidární daň pro ty TOP pravicové lidi
  • zrušili jsme společné zdanění manželů
  • zvýšili jsme daň pracujícím důchodcům
  • zrušili jsme slevu na manželku a děti pro živnostníky s paušálem,
  • zvýšili jsme daň z benzínu a nafty
Souhlasili jsme s bombardování Libye a Sýrie. V EP jsme hlasovali nejen za potrestání Maďarska za nepřijímání uprchlíků jako ANO, ale také za potrestání České republiky za nepřijímání uprchlíků.
V roce 2010 jsme hlasovali pro babišovu řepku olejnou.
19.6.2019 před demonstrací milionu chvilek bylo hlasování o řepce olejné, kterého se většina z nás nezůčastnila, a tak řepka prošla o 9 hlasů. Asi proto, aby jsme měli proti čemu na Letné protestovat. Lidé si to neověřují.
Zdroj informací s odkazy zde: https://goo.gl/FEszjY

ODS

Stejné socialistické kroky jako TOP09. Nicméně Kromě těch poslanců Evropského parlamentu a kromě jedné vlády, Topolánkovo oligarchické vlády, kdy ODS vládla bez TOP09 a kde zrušila progresivní zdanění. Pozn: Tento jediný skutek je moje pěkná vzpomínka na ODS, kterou mi další vláda ODS s TOP09 zcela zneutralizovala.
19.6.2019 před demonstrací milionu chvilek bylo hlasování o řepce olejné, kterého se 40% našich polanců nezůčastnilo, a tak řepka prošla o 9 hlasů. Asi proto, aby jsme měli proti čemu na Letné protestovat. Lidé si to neověřují.

Piráti 

Naše strana je pro evropské mileniály. Chceme internacionálně budovat EU. Národní zájmy u nás nemají místo. Proto jsme také úhlavní nepřítel SPD a Trikolóry. Jsme pro potrestání Maďarska i ČR za nepřijímání uprchlíků. Podporujeme gender politiku EU. Tradiční rodina je pro nás přežitek. Podporujeme sňatky leseb i gayů, změny pohlaví, každý má být tím čím se zrovna cítí. Partnerky našich politiků si vydělávaly natáčením porna. Prostituci by jsme chtěli zcela zlegalizovat a zdanit jako jakékoliv jiné podnikání. Aby každý mohl provozovat sex, tak musí mít střechu nad hlavou. Chceme proto zjistit kdo vlastní víc než jeden byt. Určitě nechceme násilím znárodňovat, to ne. Jsme přeci "anti-komunisté". Ale pomocí „chytré“ daňové politiky se těch bytů můžeme zmocnit. Ve sněmovně jsme už prosadili zvýšení poplatku za pronájem bytů na 50Kč den, aby čtyřčlenná rodina co se jede na 10 dní podívat do Prahy na památky musela zaplatit městu 2000Kč. A chceme to zvýšit na 6000Kč, ale to už ani ministryně Šílená nechtěla....
Fascinuje nás digitální pípnutí při placení u pokladen, proto chceme zrušit hotovost, to otevře cestu záporným úrokům v bankách a k extrémně výhodným půjčkám na bydlení. Podle nás to určitě nezdraží ceny bydlení. A hlavně to zvýší kontrolu nad tím co lidé s (digitálními) penězi dělají.
Fascinují nás i další digitální technologie, jako GPS využitelné pro chytrou karanténu, kamerové systémy rozpoznávající obličeje. Současná vláda to neumí, ale když budete volit nás, tak toho zneužívat nebudeme a osobní údaje jistě neuniknou
Zdroj informací s odkazy zde: http://bit.ly/2oJyVHP

Zelení

S Piráty máme hodně společného. Byli jsme podpořit akci squatterů na "klinice". Ale program pirátů zdokonalujeme tím, že byty které má někdo volné nechceme jen drakonicky zdanit, ale rovnou i znárodnit. A právo na bydlení uzákonit.

ANO

  • jsme bio – pěstujeme řepku olejku na 411 tisících hektarech – Více smradu, více otrávených srnců, importujeme brambory
  • podporujeme velké korporace, malé firmy jsou na prd. podařilo se nám proto úspěšně zlikvidovat 3000 malých hospod a přes 2000 vesnických prodejen a samoobsluh s potravinami. Ty nahradilo 32 nových zahraničních hypermarketů.
  • Vybrali jsme na daních o 1,25% více (po 2,5% inflaci a růstu HDP o 2,5%) za cenu likvidace cenové konkurence
  • Úspěšně čerpáme eurodotace. Náš babišovo Agrofert čerpal třeba jen za rok 2017 2100 milionu Kč. Česká republika je proto čistý příjemce eurodotací. Peníze z EU tam kde jsou třeba. A náš pan Babiš je potřebuje.
  • Pan Babiš je úspěšný podnikatel, Jako obyčejný zaměstnanec-manažer firmy Agrofert koupil v devadesátých letech geniální transakcí pro Agrofert svojí prázdnou firmu Imoba a za ty peníze pak koupil Agrofert. Tím dodává sebevědomí svým voličům, že i ze zaměstnance se člověk pílí a prací a patřičným kontaktům může vypracovat na miliardáře.
  • K uprchlické krizi se stavíme v EU konstruktivně. Jinak hlasujeme v EP a jinak v ČR. Takže uspokojíme všechny voliče:
například naši euro-poslanci hlasovali za potrestání Maďarska za nepřijímání migrantů a hlasovali pro evropskou směrnici za přijímání migrantů ze Sýrie a pro genderovou politiku EU. A také jsme podepsali Marakéšskou deklaraci, která vybízí k migraci z afrických zemí do Evropy. Ale naopak doma, ve volebním programu, chceme uzavřít vnější hranice EU a řešit migraci mimo EU. Tím se populisticky zavděčíme lidem doma a zároveň politikům v Bruselu. Dotace z Bruselu Agrofertu přeci potřebujeme.
Zdroj informací s odkazy zde: https://goo.gl/al3hbT

ČSSD

Zcela podporujeme program ANO a navíc ze své hlavy přidáváme bankovní daň. Banky podle naší chytré hlavy o tu daň určitě nezdraží vklady, půjčky ani hypotéky a zaplatí to ze svého zisku.... Tím naše země zbohatne.
Zdroj informací s odkazy zde: http://bit.ly/2ISJuPH

Podrobněji ( tvrzení podložena odkazy) v jednotlivých rubrikách politických stran níže.



Infografika - Infografika - STBáci, komunisti, šíbři..

Mezinárodní konflikty (co vám TV neukáže):

Anti-Babiš: 
  • Babiš a jeho hnutí ANO
  • EET - chce ho dle průzkumu jen 14% lidí. 74% lidí odmítá referendum = Lidé jsou sami proti sobě.

  • Anti-lepšolidé, Anti-pražská kavárna, Anti-"demoblok" : 
    Kauzy Jaromíra Soukupa
      - starší kauzy. Již neeaktualizuji. Informační hodnota poklesla
    Cenzura a politická korektnost - zákony
      - pravdivé informace jsou ze zákona trestány
    Cenzura na sociálních sítích
      - ve virtuálním prostoru by měly platit stejné zákony
    Česká televize
      - lži a propaganda České televize z našich poplatků
    Názor na referendum
      - jsou lidé v ČR hloupější než lidé v Švýcarsku?
    Pracovní tábor v Letech u Písku
      - český koncentrák ...
    1946 1948 1968 1989 - trochu nekorektně...
    Kauza maršála Koněva - fakta pro vyvážení extrémních názorů...
    Koncentrační tábor Holýšov, Sudety

    Anti-Islám:
    Anti-EU: 
    Ostatní zajímavá témata:


    Žádné komentáře:

    Okomentovat

    Aktualizováno

    Ukrajina