Google počítadlo zobrazení stránek:


Pro
Dle specifikace má měnič o průměru 5cm. A ten 1cm navíc oproti 4cm sluchátkám je opravdu znát na basech. Kdo má rád basy, tak jsou tato sluchátka jasná volba. Toto plus bylo pro mě tak významné, že převážilo ostatní mínusy. A i když jsem si koupil dražší sluchátka, tak nyní používám tyto. Tj. není to o ceně.

Proti
Vše kromě basů bych řekl je o trošku horší než u níže zmíněných sluchátek. Ale není to jisté. Hodně totiž zkresluje to, že vám duní basy a vám se zdají výšky a středy v tom dunění zastřenější. Je to do jisté míry klam. Pokud totiž poslouchám hudbu, kde basy zcela chybí a srovnávám, nebo je lepším ekvalizérem stáhnu, tak ten rozdíl mezi sluchátky je opravdu minimální.
Mají tvrdší polstrování, dá se to ale vydžet. Nicméně A4Tech G500 jsou proti těmto velmi měkká sluchátka a rozdíl je naprosto markantní jako mezi trabantem a mercedesem, navíc ještě A4Tech G500 mají mušle na kloubech ty těmto sluchátkám chybí.
Zcela postrádají odhlučnění z okolí. A4Tech G500 alespoň okolí trochu izoluje, tato sluchátka vůbec. Odborná recenze níže ve které se píše " účinne izolujú od rušivého okolia" je absolutně mimo. Neizolují téměř vůbec.


Rozhodoval jsem se i dle recenzí mezi sluchátky A4Tech G500 a těmito levnějšími Zalman ZM-HPS300. Nemohl jsem se rozhodnout, tak jsem si koupil obě, abych zjistil co je na recenzích pravda. A že tyto levnější můžu dát dětem na hraní. Když to zjednoduším: Zalman ZM-HPS300 si koupí ti, kteří rádi poslouchají hudbu ze slušných počítačových reproduktorů se subwooferem. A4Tech G500 si koupí ti co rádi poslouchají hudbu z kvalitních širokopásmových reproduktorů bez subwooferu a chtějí luxusně pohodlná sluchátka. Ani jedny nejsou špatná volba. Editováno: Sluchátka nepiští, jak píše nějaký uživatel nahoře. Hrají kvalitně. Dětem jsem dal dražší sluchátka a sám jsem si vzal tyto. Basy jsou basy a luxusní pohodlí šlo stranou.....


Infografika - Infografika - STBáci, komunisti, šíbři..

Mezinárodní konflikty (co vám TV neukáže):

Anti-Babiš: 
  • Babiš a jeho hnutí ANO
  • EET - chce ho dle průzkumu jen 14% lidí. 74% lidí odmítá referendum = Lidé jsou sami proti sobě.

  • Anti-lepšolidé, Anti-pražská kavárna, Anti-"demoblok" : 
    Kauzy Jaromíra Soukupa
      - starší kauzy. Již neeaktualizuji. Informační hodnota poklesla
    Cenzura a politická korektnost - zákony
      - pravdivé informace jsou ze zákona trestány
    Cenzura na sociálních sítích
      - ve virtuálním prostoru by měly platit stejné zákony
    Česká televize
      - lži a propaganda České televize z našich poplatků
    Názor na referendum
      - jsou lidé v ČR hloupější než lidé v Švýcarsku?
    Pracovní tábor v Letech u Písku
      - český koncentrák ...
    1946 1948 1968 1989 - trochu nekorektně...
    Kauza maršála Koněva - fakta pro vyvážení extrémních názorů...
    Koncentrační tábor Holýšov, Sudety

    Anti-Islám:
    Anti-EU: 
    Ostatní zajímavá témata:


    Žádné komentáře:

    Okomentovat

    Aktualizováno

    Ukrajina