Google počítadlo zobrazení stránek:

SPD - Svoboda a přímá demokracie (předseda: Tomio Okamura)   http://spd.cz/



20.6.2019 Nahrávka ČRo - kauza znásilněné 16ti leté dívky migrantem
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/tomio-okamura_1906201316_miz
Redaktorku ČRo osud té znásilněné dívky vůbec nezajímá .....bagatelizuje to, že takových znásilnění jsou stovky.
Hustý...
Hlavně že si chování své redaktorky dokáží podlí redaktoři ČRo ospravedlnit.
Znásilnění Českému rozhlasu nevadí, ale vadí, že se to dozví veřejnost, která by mohla mít vůči africkým migrantům předsudky.

Odporní jsou i redaktoři idnes.cz
Útoky na redaktorku na Okamurově profilu vyvolaly pobouření mezi politiky
"Útoky na redaktorku na Okamurově profilu vyvolaly pobouření mezi politiky" - zajímavé, myslel jsem si že by spíše samotné znásilnění mělo vyvolat pobouření, než pobouření rozhořčených občanů-
Ale asi slovní útok rozhořčených občanů v diskusi považují politici, za hrůznější čin než samotné znásilnění.
Kam ta společnost spěje?
Proč se sluníčkáři spíše nezajímají o osud té dívky?


8.2.2018 Tomio Okamura ve Zprávách J.Soukupa


4.2.2019 Ladislav Jakl: 
Proč zrovna Venezuela?  - velmi dobrý článek. Málo kdo změní můj názor......  Po přečtení, jsem si uvědomil, že jsem v případě Venezuely toužil pomoci lidem proti jejich vůli. Což je sluníčkářské. Pan Jakl je prostě 100% anti-sluníčkář. pragmatik.

18.9.2018 Syrští sirotci - Jakl (SPD)


19.3.2018 Lži a manipulace s pravdou novinářů z Novinky.cz: Majetek politiků by měl zůstat tajný, tvrdí Levová z SPD

Vyjádření Okamury: Musím se důrazně ohradit proti lživému nadpisu dnešního článku na webu novinky.cz, který tvrdí, že naše poslankyně Jana Levová prosazuje, že "Majetek politiků by měl zůstat tajný". Není to samozřejmě pravda a oficiální stanovisko SPD je stále stejné - prosazujeme transparentní zveřejňování majetku politiků a například já sám každoročně v souladu se zákonem již od roku 2012 podávám do Parlamentu veřejné majetkové přiznání, aby každý občan v České republice věděl, že jsem se v politice nijak nezákonně neobohatil. A nemám s tím žádný problém stejně jako všichni ostatní poslanci SPD.
Kolegyně Jana Levová sdělila na dnešním veřejném semináři ve Sněmovně, který se týkal novely zákona o střetu zájmů, svůj soukromý názor, který zněl doslova takto (cituji vyjádření Jany Levové): "Co se týče mého výdělku, tak ten by samozřejmě měl být veřejný a občané mají plné právo ho znát. Kontrolní orgány státu musí mít přístup k informacím, s čím jsem do politiky vstupovala a s čím budu z politiky odcházet. Problém je ale v tom, že majetkové přiznání obsahuje kolonky, ve kterých politik uvádí, jaké má doma starožitnosti a v jaké hodnotě atd. Považuji to za velmi nebezpečné, protože to může přilákat do domu zloděje. Proto bych chtěla, aby takový registr majetku byl dostupný pro kontrolní orgány státu, jejichž je povinnost toto kontrolovat nebo pro občany, kteří se ztotožní. Takže kdyby můj dům navštívil zloděj, zúžil by se okruh podezřelých. Ono takový zloděj v domě může i fyzicky ublížit, když je např. vyrušen. Musí se opravdu napřed něco někomu stát? Musíme opravdu čekat, až nějaký zloděj někoho zraní? Byla bych ráda, kdybychom takovému činu předešli".
Jana Levová tedy v rámci svého soukromého názoru v rámci diskuse na semináři nemluvila o utajení. Na tomto příkladu vidíte, jak dokáží novináři překroutit kontext.

20.3.2018 Zase špína poslanců KDU, STAN, TOP09, ODS a Pirátů:
A je tady další antikampaň proti SPD - prý údajně nebojujeme proti islámské agresi a migraci, když jsme dnes ve Sněmovně nehlasovali pro návrh na projednání situace v syrském Afrínu. Pravda je ale úplně jiná. Ve Sněmovně je dnes hlavním bodem programu novela insolvenčního zákona, kde chceme pomoci sta tisícům českých občanů, postižených dluhovou pastí a se současně špatně nastaveným systémem exekucí. Již před 14 dny právě zástupci "demokratického bloku" KDU-ČSL a Farského STAN zdrželi projednávání tohoto zákona, když si schválně brali neplánované hodinové pauzy. A dnes ti stejní lidovci, STAN a spolu s nimi ODS, TOP09 a Piráti chtěli opět zablokovat projednávání zákona o pomoci lidem v dluhové pasti. Chtěli náhle zařadit s nikým předem neprojednaný bod, ve kterém se měla projednávat situace v Sýrii. A my se můžeme jen dohadovat proč Piráti, Lidovci a další podporují exekutory... Místo aby pomohli statisícům lidí v dluhových pastích tak jako prosazujeme my v SPD.
Znovu zdůrazňujeme, že nás tyto strany vůbec dopředu neinformovali, že budou nově navrhovat nějaký bod ohledně Sýrie. Přišli s tím náhle na začátku schůze Sněmovny. Proto jsme se zdrželi, ale nehlasovali jsme proti. Cílem byla tedy zřejmě jen mediální kampaň proti SPD. A dnes se díky hlasům SPD konečně posunul do dalšího jednání ve Sněmovně insolvenční zákon. Pomoc statisícům lidí v dluhových pastích je jeden z klíčových programových bodů SPD. A lidovcům, Pirátům, hnutí STAN, TOP09 a ODS jen můžeme vzkázat - přestaňte už dělat špinavé antikampaně a začněte konečně pracovat pro lidi!


5.4.2018 A ještě reakce na špinavé manipulativní lživé zprávy na seznam.cz
Důrazně se ohrazuji proti dalším nepravdivých spekulacím, uváděným v dnešním článku Seznam Zprávy a na Seznam TV. Hnutí SPD neprovozuje ani nikdy neprovozovalo žádný e-shop a nemá z provozování takové činnosti žádný příjem. Spekulace o bohatnutí členů předsednictva SPD či hnutí SPD z této činnosti jsou tedy prachsprostá lež. Souhlas s používáním symboliky nového hnutí SPD byl dán v polovině roku 2017 bezúplatně podnikající fyzické osobě na její žádost. Důvodem bylo zajištění propagace SPD bez dalších nákladů pro hnutí.
Jedním z řady dalších nesmyslů a lží je uvádění existence jakéhosi bývalého tajemníka SPD v Novém Jičíně. Žádná takový tajemník nikdy neexistoval a neexistuje. Celý pořad je manipulace a je téměř nemožné v něm najít objektivní přístup k informacím. Jediným cílem pořadu je diskreditovat za každou cenu SPD. TV Seznam a Seznam zprávy se připojili k mediální kampani s cílem pošpinit SPD. Redaktoři Slonková a Kubík účelově manipulují s fakty, aby očernili SPD. Nemají žádné důkazy o jakémkoli protiprávním jednání SPD, tak jen špiní a vytváří pomluvné nadpisy. Naši političtí odpůrci na nás podávají pořád dokola trestní oznámení - což může bez jakýchkoliv důkazů kdokoliv, kdykoliv a na kohokoliv - a pak to ve spolupráci s domluvenými médii prezentují negativně vůči SPD. Přitom pravda je taková, že já ani SPD jsme nikdy z ničeho nebyli obviněni a všechna trestní oznámení vždy spadla do koše jako neopodstatněná. To už média mlčí. Je to tak zoufalé a ubohé.
Je to zaplacená novinářská žumpa, která smrdí. Celá věc je součástí majdanizace politické situace v České republice. Cílem je zvrátit výsledek voleb a zabránit vzniku funkční vlády. Kdo není loutka Bruselu je majdanizován. Kdo poukazuje na mocenské zájmy neziskových organizací s ideologickým programem přisátými na veřejné penězovody je mediálně ničen. V padesátých letech měli zdivočelí marxisté šibenice. Dnes mají neomarxisté, zděšení volebními výsledky demokratických voleb, místo šibenic k dispozici mediální popravčí - paní Slonkovou a pana Kubíka. Nejsou to nezávislí novináři. Jsou součástí politického boje proti skutečné demokracii a proti každému kdo odmítá rezignovat na zájmy občanů této země. SPD nehodlá komentovat spekulace a legitimizovat podobné účelové manipulace. Naše odpověď je jednoduchá. Je to důkaz, že mají strach z naší dobré práce pro lidi a naši vlast.
A ještě dodám, že Seznam zprávy se nám také mstí za to, že jsme již první jejich nepravdivou reportáž dali letos k soudu. Takže kolem sebe kopou a budou kopat i nadále. Naši právníci práci těchto novinářů pečlivě sledují a nadále vyhodnocují.



1.3.2018http://www.ceskatelevize.cz/porady/10175540660-mate-slovo-s-m-jilkovou/218411030520007/


8.2.2018 Okamura znovu a znovu vyvrací mediální špínu a lži ohledně tábora Lety. Nyní špínu na které se rozhodli přiživit lidovci.


2.2.2018 Okamura vyvrací lživé zprávy médií které ho očernily ohledně jeho vyjádření pro DVTV k romskému vězeňskému táboru v Letech u Písku
https://www.facebook.com/tomio.cz/videos/1901074453236694/

2.2.2018 ČT24: Místopředseda SPD: Česko by nemělo z EU vystupovat samo, nakročeno mají Polsko a Maďarsko


28.1.2018 Takhle manipuluje a prolhaně podsouvá několikrát vyvrácenou špínu Český rozhlas:



11.12.2017 Necenzurovaný projev Tomia Okamury ze sjezdu SPD:


14.11.2017 Tomio Okamura: Obdržel jsem osobní dopis od kardinála Dominika Duky

1.11.2017 Zase zmanipulovaný článek na idnes
SPD kritizuje „parazity", její poslanec vydělává na byznysu s chudobou
Redaktoři Idnes jsou mimořádně podlí lidé....
Díky tomuto pánovi může naopak chudá rodina bydlet za nejvýhodnějších možných podmínek. Protože předpokládám, že chudé k pronájmu bytů u toho pána nikdo nenutí a vybrali si ten nejvýhodnější pronájem na trhu.
Pokud chtějí pánové redaktoři Idnes pomáhat, nechť si vezmou hypotéku 2 miliony a za 5000Kč měsíčně sociálně vyloučeným byt pronajímají. Ale to ne, že....
Babišovo Idnes je opravdu novinářský hnůj včetně většiny diskutujících.
A dále idnes to přímo neříká, ale evidentně čtenářům podsouvá hned v titulku článku, že u toho pána bydlí parazité. Chudý člověk rozhodně nemusí být parazit !
Někdy parazitují víc i miliardáři - zaměstnavatelé těchto novinářů, kteří od státu čerpají víc na dotacích než do státní kasy přinášejí.


6.4.2017 Nějaké lži a pomluvy v médiích na SPD:
http://www.tomio.cz/aktuality/tak-a-mame-tady-dalsi-placenou-antikampan-od-politicke-konkurence/

30.1.2017 Rozstřel


7.9.2017 Tomio Okamura ve Svobodném rádiu

17.9.2017 Tomio Okamura - Rozhovor pro server regionalnitelevize.cz        




Před volbami začínají pražská kavárna a havloidi na Okamuru házet špínu a lži.
Okamura před časem napsal, že prapůvodní myšlenka komunismu, že si lidé mají být rovní, je dobrá, ale že není realizovatelná. A média to zkrátí a napíší jen, že Oakumra řekl, že myšlenka komunismu je dobrá.....Ano, to opravdu řekl, ale zcela vytrženo z kontextu a myšleno to bylo úplně jinak.


Infografika - Infografika - STBáci, komunisti, šíbři..

Mezinárodní konflikty (co vám TV neukáže):

Anti-Babiš: 
  • Babiš a jeho hnutí ANO
  • EET - chce ho dle průzkumu jen 14% lidí. 74% lidí odmítá referendum = Lidé jsou sami proti sobě.

  • Anti-lepšolidé, Anti-pražská kavárna, Anti-"demoblok" : 
    Kauzy Jaromíra Soukupa
      - starší kauzy. Již neeaktualizuji. Informační hodnota poklesla
    Cenzura a politická korektnost - zákony
      - pravdivé informace jsou ze zákona trestány
    Cenzura na sociálních sítích
      - ve virtuálním prostoru by měly platit stejné zákony
    Česká televize
      - lži a propaganda České televize z našich poplatků
    Názor na referendum
      - jsou lidé v ČR hloupější než lidé v Švýcarsku?
    Pracovní tábor v Letech u Písku
      - český koncentrák ...
    1946 1948 1968 1989 - trochu nekorektně...
    Kauza maršála Koněva - fakta pro vyvážení extrémních názorů...
    Koncentrační tábor Holýšov, Sudety

    Anti-Islám:
    Anti-EU: 
    Ostatní zajímavá témata:


    Žádné komentáře:

    Okomentovat

    Aktualizováno

    Ukrajina