Google počítadlo zobrazení stránek:

Pro:
Umí vše co potřebuji
Cena
Alarm má kromě relátka které se zapíná při alarmu i tři kolektorové výstupy, které lze z mobilu zapínat nezávisle na alarmu. To by se dalo použít například na nějaké externí relátko na zapínání kotle, přímotopu, osvětlení, zahradního čerpadla a pod.. Problém ovšem je, že se v manuálu nedočtete žádné parametry, jako například max.zátěž, minimální odpor zátěže a pod. Kdyby s tím měl někdo zkušenosti tak poprosím o informace.

Proti:
návod
na technické podpoře, která je pouze přes internetový formulář, švejkujou. Na konkrétní dotaz vám odpoví zcela obecně. Například "Je to ten nebo ten kód?"...Odpoví. "Ano máte pravdu, dělá se to jedním z těch kódů."
V aplikaci je jen několik příkazů na ovládání, ostatní se musí pomocí SMS. Když už tu aplikaci takto udělali, tak si myslím, že programátor mohl do aplikace dát všechny příkazy.
Na SIM kartě nesmí být nic. Chtěl jsem poslat příkaz do alarmu hovorem i sms v momentě když byl alarm vypnutý. Když jsem alarm pak zapnul, tak alarm zřejmě dostat sms od operátora, že má zmeškaný hovor a to alarm natolik zmátlo, že při poplachu posílal jen SMS, ale už neuměl vytáčet telefonní čísla. Pak stačilo dát simku do jiného telefonu, hlášky od operátora přijmout a smazat a znovu vložit do alarmu. To by se stávat nemělo. Ale zase na odesílání sms z alarmu to vliv nemělo.

Lidé píší že externí klávesnice je na nic, protože se aktivace poplachu nedá zpozdit. Ale to není pravda. Ostatním aby si ušetřili nervy a utracené peníze za testování produktů je to tato sms. Kód na použití zpoždění spuštění poplachu pro vstup do střeženého prostoru - čas na odkódování alarmu pomocí klávesnice: 123456#28#10# první je kód alarmu, druhé příkaz a třetí čas. Tj. když přijdete domů tak máte 10s na to než odkódujete klávesnici. Akorát to hloupě těch 10 sekund při detekci čidla pípá a zvuk se vypnout nedá. Jedině vypnou sirénu a nechat si informace o poplachu pouze posílat na mobil. Distributora nechápu, spousty lidí takový návod a informace co kolují po internetu od koupi odradí. Nicméně každé zařízení v této cenové kategorii má jistě své mouchy a vzhledem k ceně bych produkt koupil znovu.


Infografika - Infografika - STBáci, komunisti, šíbři..

Mezinárodní konflikty (co vám TV neukáže):

Anti-Babiš: 
  • Babiš a jeho hnutí ANO
  • EET - chce ho dle průzkumu jen 14% lidí. 74% lidí odmítá referendum = Lidé jsou sami proti sobě.

  • Anti-lepšolidé, Anti-pražská kavárna, Anti-"demoblok" : 
    Kauzy Jaromíra Soukupa
      - starší kauzy. Již neeaktualizuji. Informační hodnota poklesla
    Cenzura a politická korektnost - zákony
      - pravdivé informace jsou ze zákona trestány
    Cenzura na sociálních sítích
      - ve virtuálním prostoru by měly platit stejné zákony
    Česká televize
      - lži a propaganda České televize z našich poplatků
    Názor na referendum
      - jsou lidé v ČR hloupější než lidé v Švýcarsku?
    Pracovní tábor v Letech u Písku
      - český koncentrák ...
    1946 1948 1968 1989 - trochu nekorektně...
    Kauza maršála Koněva - fakta pro vyvážení extrémních názorů...
    Koncentrační tábor Holýšov, Sudety

    Anti-Islám:
    Anti-EU: 
    Ostatní zajímavá témata:


    Žádné komentáře:

    Okomentovat

    Aktualizováno

    Ukrajina